dilluns, 11 de desembre del 2017


Que hem fet aquests darrers dies?

Hem anat a les classes on hi havia els de 1r d'ESO durant tres dies, a veure quins embolcalls portaven per esmorzar i sumar-ho tot per veure quant consumeixen tots els de 1r.

Dia 1: Anem als espais on es troben els de 1r d'ESO, i els demanem que ens ensenyin els embolcalls dels seus esmorzars i anotem quants embolcalls de cada tipus porten (paper d'alumini, paper film, tovalló de paper, carmanyola, boc'n roll, etc). Quan acabem, anem a la classe a apuntar en un paper els resultats.

Dia 2: Tornem a anar a les classes a demanar els seus embolcalls. Quan arribem a classe comparem els resultats de l'altre dia.

Dia 3: Un altre cop, anem a les classes on són els de 1r d'ESO i tornem a demanar els seus embolcalls. Ho sumem tot i arribem a una conclusió: l'embolcall que predomina és l'alumini.

Dia 4: Pesem un embolcall no reutilitzable de cada tipus (paper d'alumini, paper film, tovalló de paper, bossa de plàstic, embolcalls de pastisseria, etc) i calculem el total del pes dels embolcalls no sostenibles que fem servir els de 1r d'ESO en un dia.





                      

                                                                       
Podeu veure els resultats en aquest enllaç:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada